LJUBAVNA PRIČA SERGEJA ĆETKOVIĆA: Pevač otkrio kako je upoznao suprugu, a zbog prosidbe umalo da nastane haos

Novosti online

25. 06. 2023. u 15:02

SERGEJ Ćetković i njegova supruga Kristina već više od dvadeset godina uživaju u skladnom braku, a njihov svet upotpunile su ćerke Lola i Mila, koje su usvojili.

ЉУБАВНА ПРИЧА СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА: Певач открио како је упознао супругу, а због просидбе умало да настане хаос

Foto: P. Mitić

Oni se, naime, poznaju još od malih nogu, a pevač je svojevremeno priznao da je oduvek bio zaljubljen u nju.

 – Od kada smo bili mali bio zaljubljen u nju, postojale su neke simpatija i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvezde poklopile – ispričao je pevačpevač za medije.

 – Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je video, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez,a evo i kako. Kažem ja bendu da sledeća pesma bude „Tina bambina“ i kako sam ja krenuo da pevam vidim ona se smeje i tako je sve počelo – objasnio je Sergej.

Nakon pet meseci zabavljanja odlučili su da se venčaju, a jednom prilikom pevač je priznao da je Kristina "poludela" zbog načina na koji ju je zaprosio.

 – Uvek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpevao neku pesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio, ali ja volim da pravim takve izlete jer osmeh je lek za sve sve – rekao je tada pevač.

(Blic)

BONUS VIDEO:

SLAVICA ANGELOVA JE POBEDNICA "ZVEZDA GRANDA": Najemotivniji i najupečatljiviji momenti finala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić