Lanna, vunderkind elektronske scene, prvo je ime ispred EXIT Music & Talent Office-a!

Promo

21. 06. 2023. u 15:33

NA Svetski dan muzike, nekoliko dana nakon predstavljanja EXIT Music & Talent Office-a, stiže prvo ime ispred sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih muzičkih zvezda – novosadska producentkinja i DJ-ica Lanna, jedna od najperspektivnijih mladih nada elektronske scene!

Lanna, вундеркинд електронске сцене, прво је име испред EXIT Music & Talent Office-a!

Foto: EXIT Promo

Njen put ka zvezdama otpočeo je kada je sa 13 godina prvi put nastupila na Exitu, kao najmlađa učesnica višestrukog evropskog festivalskog šampiona, a iza nje su već nastupi sa najvećim globalnim imenima, među kojima su Paul Kalkbrenner i Indira Paganotto. Uspon ka svetskom vrhu nastaviće u okviru jedinstvenog all-female koncepta na mts Dance Areni u četvrtak, 6. jula, gde će nastupti rame uz rame sa najmoćnijim ženama svetske elektronske muzičke scene Ninom Kraviz, Indirom Paganotto i Amelie Lens!

Kao najmlađa učesnica EXIT festivala, muzički vunderkind i prva umetnica koja će imati priliku da uz podršku EXIT porodice izgradi svetsku karijeru, Lanna će biti ovogodišnji Youth Star – primer pozitivnih vrednosti za mlade i pokazatelj da se radom, posvećenošću i istrajnošću ispunjavaju svi snovi.

- Lanna je jedan od najsjajnijih uzora u ovom trenutku kada se mladi suočavaju sa mnogo izazova – njen talenat i posvećenost su izuzetno inspirativni i zato je ona pravi izbor za prvu predstavnicu EXIT Echosystema. Verujemo da će njeno muzičko putovanje dati primer mladima da vredan rad, posvećenost i upornost dovode do ostvarenja snova. Ponosni smo što ćemo joj dati vetar u leđa i snažnu podršku u svim segmentima razvoja karijere – ističe Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala

Lanna se EXIT-ovoj publici prvi put predstavila 2019. na AS FM bini, kao trinaestogodišnjakinja i najmlađa članica EXIT porodice do danas. Dve godine kasnije, nastupala je na NSNS bini, a još dve godine trebalo je da prvi put kroči na kolosalnu mts Dance Arenu. U maju je imala priliku da nakon vodeće psytechno zvezde današnjice Indire Paganotto zatvori umaški Sea Star festival, gde je ispred Tesla Main Stage -a u snažnom ritmu zadržala hiljade rasplesanih fanova do ranih jutarnjih sati, a tome je prethodilo otvaranje spektakularnog EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaja sa Paulom Kalkbrennerom. Sledeći korak na njenom obećavajućem karijernom putu ka zvezdama biće predstavljanje u okviru jedinstvenog all-female koncepta upravo na mts Dance Areni na otvaranju EXIT festivala, 6. jula, gde će deliti binu sa najmoćnijim ženama globalne elektronske muzičke scene – Ninom Kraviz, Amelie Lens i Indirom Paganotto.

Foto: EXIT Photo Team

- Osećam neopisivo uzbuđenje i zahvalnost jer je EXIT prepoznao moj rad i potrebu da pomogne mladim muzičarima. To me motiviše da još vrednije radim i stvaram, i da svima poručim da uz istrajnost mogu postići mnogo toga. Za mene je ovo ostvarenje mojih najvećih snova i želim da inspirišem druge da veruju u svoje ciljeve – poručila je Lanna.

Mlada producentkinja i DJ-ica iz Novog Sada svoju ljubav prema elektronskoj muzici počela je da razvija još kao dvanaestogodišnjakinja, a već sa 14 godina, ponela je drugo mesto na DJ takmičenju „Let's Mix It“. U jesen prošle godine počela je da objavljuje svoja prva izdanja – najpre traku „My Journey“, a zatim i EP „White Shadows“ u saradnji sa Sebastianom Haasom, kojim je postala najmlađa producentkinja na Beatportovoj Top 100 Progressive-house listi!

Foto:EXIT Photo Team

Music & Talent Office – EXIT Echosystem osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama. Novi, mladi talenti će kroz EXIT Music & Talent Office dobiti priliku da postanu deo velike EXIT porodice, ali i šansu za proboj na globalnoj muzičkoj sceni uz profesionalno vođstvo i podršku eksperata muzičke i festivalske industrije. 

U prethodne dve decenije, EXIT je pored dovođenja najvećih svetskih zvezda, u okviru svoje porodice festivala realizovao više od 1.000 nastupa muzičara iz regiona van njihovih matičnih zemalja. Mnogi izvođači svoje nastupe na Exitu pamte kao važne momente u svojim karijerama, nakon kojih su proširili krug svojih fanova, a mnogi su se sa manjih festivalskih bina na naredna izdanja vraćali kao hedlajneri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave