TU SAM DA PODRŽIM NOVE I MLAĐE KOLEGE: Andreana Čekić o estradnim dešavanjima i svom modnom stilu (VIDEO)

Dušan Cakić

20. 05. 2023. u 19:10

FOLK ZVEZDA Andreana Čekić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

ТУ САМ ДА ПОДРЖИМ НОВЕ И МЛАЂЕ КОЛЕГЕ: Андреана Чекић о естрадним дешавањима и свом модном стилу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Andreana na samom početku razgovora ističe da joj prija što trenutno živi na relaciji Beč - Beograd i ističe koga se najviše uželi kada dođe u srpsku prestonicu.

- Kada sam u Beču gledam da odmorim, a kada dođem u Beograd poželim se publike, ovakvog načina života, naravno i vas medija - kaže pevačica na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda svoju karijeru započela je takmičenju "Zvezde Granda" i na sceni postoji jednu deceniju, te sada ističe, kako se odnosi prema mlađim kolegama.

- Znam kako je njima na početku i da im je svaka podrška potrebna i kada me neko zamoli da mu na primer okačim pesmu na Instagram sa kojom počinje, svakako da to uradim i uvek sam tu da podržim nove i mlađe kolege.

Foto: Novosti

U razgovoru sa medijima, Andreana je rekla čiji modni stil najviše voli i kakva je kada se sprema za izlatak, bilo poslovni, bilo privatni.

- Volim stil Emine Jahović i Melanije Tramp. One su mi tako uvek svedene i elegante i imaju dobru liniju. Ja nikada ne znam šta ću da obučem kada treba da izađem negde, ali nekada znam da se spremim za sat i po vremena, a nekad to zna da potraje po ceo dan - zaključuje Andreana.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Andreanom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a