TO MOGU SAMO JA: Dara Bubamara priznala sa čime se trenutno bori i otkrila kako vaspitava sina (VIDEO)

Dušan Cakić

16. 05. 2023. u 17:15

FOLK ZVEZDA Dara Bubamara važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije

ТО МОГУ САМО ЈА: Дара Бубамара признала са чиме се тренутно бори и открила како васпитава сина (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pre početka nastupa na jednom beogradskom splavu u razgovoru sa medijima osvrnula se na svoju prvu zaradu, ali i trenutne prihode.

- Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala sam mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova - kaže Dara na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda je između ostalog istakla i kako vaspitava svgo sina Konstantina.

- Sa svojim sinom pričam od malena. Mi toliko pričamo otvoreno, o svemu, čak i o onome što nije za njegov uzrast. Mnogo je pametan, plemenit, dobro dete i presrećna sam zbog toga - objašnjava Dara.

Kako važi za jednu od najpoželjnijih pevačica na našoj javnoj sceni, pevačica se  dotakla i dijete na kojoj se nalazi već nekoliko dana.

- Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom.

Foto: Novosti

Dara je prokomentarisala i svoju mlađu koleginicu Breskvicu koja je na nedavnom svom nastupu nosila majicu sa Darinim likom.

- Ja nju jako podržavam, mnogo dobro peva i baš je slatka. Meni je to bilo baš strava i pokazala je da nema nikakvih kompleksa. Podseća me na mene sa početka moje karijere - zaključuje Dara.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Darom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)