PUNA UTISAKA: Katarina Grujić sumirala utiske sa australijske turneje (VIDEO)

Dušan Cakić

13. 05. 2023. u 19:15

POP - FOLK zvezda Katarina Grujić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

ПУНА УТИСАКА: Катарина Грујић сумирала утиске са аустралијске турнеје (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kaća se nedavno vratila iz Australije gde je imala i više nego uspešnu turneju.

- Bilo je ludo i nezaboravno i to ostvarila sam još jedan san. Publika je predivna, toliko su dragi ljudi i našima sve ovo ovde njima nedostaje. Nikada to ne radim, ali tamo sam u drugom bloku nastupa, silazila u publiku i zajedno pevala sa njima, atmosfera nas je nosila. Moram da priznam da sam u jedno trenutku rekla da hoću da se preselim tamo i s obzirom na to da obožavam životinje o generalno sve mi je nestvarno i imaju ono što se ne može doživeti ovde - ističe pevačica.

Foto: Novosti

Pop - folk zvezda postoji deceniju na estradi, od 2013. godine kada je posle takmičenja "Zvezde Granda" karijeru započela sa pesmom "Jedno đubre obično", Katarina ističe šta bi promenila, a šta zadržala i šta želi u budućnosti.

- Iskreno ne bih ništa promenila, mislim da su to trenuci koji su se desili i bili su sa razlogom i proživela sam ih u skladu sa svojim godinama. Sada sam ozbiljnija, odrasla sam, imam porodicu, imam dete, imam ime i prezime i ne mogu isto da se ponašam kao što sam na početku. Tada me je sve nerviralo, svima sam htela da odgovorim, jezik mi je uvek bio brži od pameti, ali kako se kaže "sve u svoje vreme" - kaže Kaća.

Foto: Novosti

Uskro će Kaća proslaviti svoj rođendan, a on ističe kako:

- Radno, 20. maja pevam u Trsteniku - zaključuje Katarina.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Katarinom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)