OČARAO GLEDAOCE ULOGOM U FILMU "TANGO ARGENTINO": Gde je danas i šta radi glumac koji je tumačio malog Nikolu? (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2023. u 20:39

SVI koji su gledali film "Tango argentino" sećaju se dobro pegavog i milog dečaka Nikole koji je pomagao starim licima, te skupljao novac kako bi kupio aparat za kokice.

ОЧАРАО ГЛЕДАОЦЕ УЛОГОМ У ФИЛМУ ТАНГО АРГЕНТИНО: Где је данас и шта ради глумац који је тумачио малог Николу? (ФОТО)

Foto:Printskrin/RTS

To je bio prvi i poslednji put da se Nikola Žarković oprobao u svetu kinematografije, tada je imao 11 godina, a od snimanja ovog filma prošlo je više od 30 godina.

Foto:Printskrin/RTS

- Moja ambicija nije bila usmerena ka glumačkom pozivu. Bio sam razumno dobar đak i sebe sam nalazio u drugim stvarima. Na kraju je to prevagnulo i otišao sam u nešto što veoma volim i nisam se pokajao - ispričao je Nikola za "Blic", koji je danas advokat.

- Kao najmlađi član ekipe bio sam mezimac. Lagao bih ako bih rekao da mi ta uloga nije pomogla, postao sam prepoznatljiv, što mi je u jednom periodu značilo među vršnjacima i devojčicama - rekao je Nikola jednom prilikom.

Foto:Printskrin/TV Pink

U ovom ostvarenju je igrao rame uz rame sa jednim od najvećih imena u domaćoj kinematografiji, Mijom Aleksićem, i davno je rekao da je glumcu već tada bilo narušeno zdravlje. Miji je to inače poslednji projekat, preminuo je tri godine kasnije.

BONUS VIDEO: PRVA IZJAVA NAKON POBEDE: Tijana Bogićević pobedila na "Beogradskom proleću"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave