"BILA MI JE UZOR" Milica Pavlović otkrila - "Zaboleo me je postupak Aleksandre Radović"

Novosti onlajn

12. 03. 2023. u 22:48

PEVAČICA Milica Pavlović (31) godinama je deo estradnog neba. Nedavno je vodila javni rat sa koleginicom Anom Nikolić (44) zbog autorskih prava na pesmu "Provereno", a sada je otkrila da ju je pevačica Aleksandra Radović (48) povredila na početku karijere.

БИЛА МИ ЈЕ УЗОР Милица Павловић открила - Заболео ме је поступак Александре Радовић

Foto: ATA images

Kako kaže, sada razume Aleksandrine reči, ali tada su je dosta zabolele.

Naime, Milica je pohađala školu pevanja Aleksandre Radović i želela je da se bavi pop muzikom. Međutim, Milica se potom prijavila za "Zvezde Granda", a Aleksandra joj nije pružila podršku.

Foto: ATA images

- Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se tačno ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa: "Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru", u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja - rekla je Milica u emisiji "Premijera - vikend specijal".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo