HARI I NJEGOVA SUPRUGA MEGAN NA METI POPULARNOG CRTAĆA: Princ i princeza predmet sprdnje u "Saut parku"

Novosti online

22. 02. 2023. u 11:03

Ne smiruje se buka oko najnovije epizode ultrapopularnog animiranog serijala Saut park, u kome su na red za nemilosrdnu sprdnju došli britanski princ Hari i njegova supruga Megan.

ХАРИ И ЊЕГОВА СУПРУГА МЕГАН НА МЕТИ ПОПУЛАРНОГ ЦРТАЋА: Принц и принцеза предмет спрдње у Саут парку

Foto: EPA

Par koji, posle odlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva i potpunog otuđenja od svoje porodice, živi u SAD, u Saut parku je dobio zaista kraljevski tretman. Svaka sekunda epizode The Worldwide Privacy Tour, u kojoj su glavni likovi "blesavi princ i njegova glupa žena" dubinska je analiza ponašanja para koji na sav glas "traži privatnost".

Pošto pobesne na Kanadu, oni kreću na svetsku turneju za privatnost da bi se na kraju smestili u zabačenom američkom gradiću u Koloradu.

Autori serijala, koji se snima od 1998. godine, do sada su izvređali sve i svakoga. Bilo je ljutnje, pretnji, ali u većini slučajeva žrtve ismevanja zaključile su da je bolje ne činiti ništa, čekati da buka i smeh prođu, a meta postane neko drugi.

Megan Markl, pišu britanski mediji, navodno je "uznemirena i zaprepašćena" prikazom nje same i njenog supruga.

Njihova se imena ne spominju u crtaću. Princeza nosi garderobu sličnu onoj koju je Megan zaista nosila, na primer, poznatu belu haljinu i šešir koje je imala na proslavi jubileja kraljice Elizabete, 2018. godine. U crtaću je opisana kao "devojka iz sestrinstva, glumica, influenserka, žrtva". Princ ima poznato sivo odelo iz intervjua sa Oprom Vinfri i promoviše autobiografiju "Waaagh", koja izgleda poput memoara princa Harija "Spare".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)