MADONA, ŠTA TI SE DESILO SA LICEM? Pojavljivanje čuvene pop zvezde na dodeli nagrada Gremi ustalasalo javnost (FOTO)

V. N.

08. 02. 2023. u 06:30

POP kraljica Madona (64) jedno je od najpoznatijih lica na svetu, ali kada se pojavila na dodeli nagrada Gremi, bila je neprepoznatljiva čak i svojim najvatrenijim obožavaocima, što je izazvalo talas intrige oko toga šta je razlog za njen drastično drugačiji izgled.

МАДОНА, ШТА ТИ СЕ ДЕСИЛО СА ЛИЦЕМ? Појављивање чувене поп звезде на додели награда Греми усталасало јавност (ФОТО)

Foto Instagram/madonna

Šokirani fanovi pokrenuli su lavinu komentara na "Tviteru", navodeći da pokušavaju da ignorišu činjenicu da Madona ima potpuno novo lice, a najduhovitiji je bio komentar "Izgleda dobro za svoje godine... ako je 2.700 godina star vampir koji jede žive bebe i male životinje".

U raspravu su se uključili i plastični hirurzi, koji smatraju da je pevačica išla na zatezanje lica, operisala nos i prekomerno koristila filere i botoks. Doktor Majkl Horn, sertifikovani plastični hirurg iz Čikaga, veruje da je Madona nedavno išla "pod nož". Smatra da je bila na fejs-liftingu, što je očigledno, jer joj koža izgleda zategnuto i bez bora, a tokom govora na dodeli Gremija mimiku lica svela je na minimum.

- Tokom godina Madona je, izgleda, imala brojne plastične operacije - rekao je Horn.

- Zbog zatezanja lica njene oči sada izgledaju manje. Ona je ranije imala prirodan nos, koji je pristajao njenom licu. Čini mi se kao da je imala rinoplastiku, jer joj nos sada ima šiljasti vrh i izgleda preusko. Ono što je najuočljivije i najupečatljivije je drastična promena u obliku Madoninog lica, koje sada nalikuje latiničnom slovu "v".

2013. Foto EPA

2005. Foto AP

2008. Foto AP

2023. Foto Profimedia

Koristila je previše filera kako bi joj lice bilo puno, pa su joj jagodice sada istaknutije nego pre i izgledaju neprirodno visoko. Po svemu sudeći imala je i podizanje obrva, što je još uočljivije jer su tanke, a ranije su bile guste. Njena linija kose je sada šira, tako da se verovatno podvrgla ubrizgavanju filera u slepoočnice.

Plastični hirurg Dženifer Levin, sa dvostrukim sertifikatom, ističe da Madonino lice sada izgleda neprirodno zategnuto i puno, ali i da su joj obrve podignute, što je, moguće, rezultat nove hirurške procedure. Vrat joj nije isti kao lice, a volumen na usnama je veći nego ikad:

- To što nema bore na licu ukazuje na neuromodulatore, kao i moguće lasersko obnavljanje.

Sjaj na njenoj koži najverovatnije potiče od injekcija plazme bogate trombocitima ili drugih biostimulativnih punjenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)