SVI JE PAMTE KAO MARINU IZ FILMA "MI NISMO ANĐELI": Danas izgleda potpuno drugačije - ima troje dece, već godinama je u braku sa kolegom

Novosti onlajn

02. 02. 2023. u 08:19

MILENA Pavlović Čučilović glumila je u preko 30 televizijskih ostvarenja, a publika ju je upamtila i zavolela već na samom početku karijere, kao Marinu u filmu "Mi nismo anđeli".

СВИ ЈЕ ПАМТЕ КАО МАРИНУ ИЗ ФИЛМА МИ НИСМО АНЂЕЛИ: Данас изгледа потпуно другачије - има троје деце, већ годинама је у браку са колегом

Foto: Printscreen/Jutjub

Nakon što se proslavila kao čuvena Marina, lepu glumicu publika je imala prilike da vidi u još nekoliko kultnih filmova i serija, kao što su: "Lepa sela lepo gore", "Selo gori, a baba se češlja", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Otvorena vrata", "Moj rođak sa sela" i mnogim drugima, piše "Blic". 

Milena više od dve decenije uživa u harmoničnom braku i ljubavi sa kolegom Milanom Čučilovićem kojeg publika zna po jednoj od prvih uloga u seriji "Gore dole“. Nakon ove serije gledali smo ga u pozorištu, ali svi ga pamte po ulozi doktora u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

Foto: Printscreen/Jutjub

Milan Čučilović

- Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo, to uvek pomaže - rekla je Marina jednom prilikom.

Glumački par upoznao se na jednoj predstavi i vrlo brzo su se zaljubili. Imaju troje dece, a Čučilović je jednom prilikom otkrio da bi želeo i četvrto.

- Milena i ja smo želeli troje dece. Nekada i sada maštam o četvrtom, ali to je u domenu naučne fantastike - pričao je glumac.

Dramski umetnici se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti i da se ne eksponiraju.

Njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije kada su se prvi put poljubili na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u kome glumica radi.

Milena je, inače, ćerka legendarnog pisca Živojina Pavlovića, danas je gledamo u seriji "Klan", kao i "Azbuka našeg doba", a tokom godina se dosta promenila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)