ELENA KITIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako je izgledala 2010. godine (FOTO)

Novosti online

31. 01. 2023. u 15:25

JEDNA od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Elena Kitić popularnost je stekla još u ranom detinjstvu kao ćerka poznatog estradnog para, Mileta Kitića i Marte Savić.

ЕЛЕНА КИТИЋ НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Погледајте како је изгледала 2010. године (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram

Marta i Mile su u skladnom braku dugi niz godina, a 1997. dobili su Elenu. Mile ne krije da i pre ljubavi sa Martom ima ćerku Sanju, koju je u 22. godini života dobio sa izvesnom Bosiljkom. Pevač je nedavno otkrio da njegova starija ćerka živi u Nemačkoj, te da imaju skladan odnos.

Mlađa ćerka je odlučila je da uplovi u svet muzike i po uzoru na poznate roditelje nastavi estradni put. O njenom ekstravagantnom izgledu se mnogo spekuliše, futurističkim imidžom definitivno pomera granice i izaziva pažnju, a o njenim estetskim korekcijama se malo zna.

Elenine fotografije iz prošlosti i s početka karijere se često upoređuju sa današnjim, a sada je na jadnoj Instagram stranici isplivala Elenina fotografija sa majkom Martom iz maja 2010. godine, kada je imala svega 12 godina.

Marta je tada sa dvanaestogodišnjom ćerkom došla na prvi veliki solistički koncert koleginice Jelene Karleuše koji se održavao u Beogradskoj Areni.

Foto: Printskrin/Instagram/podvarak26

- Bilo je za svaku pohvalu. Ponoviću ono što sam napisala i na Fejsbuku... Jelena, hvala ti što si nam donela i priuštila svetsku iluziju - izjavila je tada Marta Savić, a nema sumnje da je mladoj Eleni Karleuša poslužila kao inspiracija za sve što radi danas.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Elenin izgled, a mnogi je ne bi ni prepoznali. Elenin tinejdžerski imidž oduševio je javnost, a mnogi komentarišu da je ista tata.

(Espreso)

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala legendarni hit na slavi kod Novaka Đokovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)