ODGOVOR NA TEORIJE ZAVERE: Kortni Lav napisala pesmu "Justice for Kurt"

Novosti online

14. 01. 2023. u 19:54

KORTNI Lav napisala je novu pesmu pod nazivom "Justice for Kurt" koja se odnosi na teorije zavere o smrti njenog supruga, frontmena grupe Nirvana, Kurta Kobejna, ali izostavila je sa svog predstojećeg albuma jer smatra da bi "uništio" ploču, kako je rekla Marku Marunu na njegovom WTF podkastu.

ОДГОВОР НА ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ: Кортни Лав написала песму Justice for Kurt

Foto: Printskrin/Youtube/Grunge & Rock

"Justice for Kurt" takođe je naziv fan stranica na društvenim mrežama — Instagramu, Twitteru i Facebooku — koje dovode u pitanje službeni izveštaj o Kobejnovoj smrti.

– Zove se "Justice for Kurt" – objasnila je pre nego što je iskritikovala potencijalne slušaoce.

– I pesma je super, ali smo razmišljali kao, "Ok, oni su preglupi". To bi progutalo celu priču celog albuma.

– Napisali smo tajnu pesmu koju ne možemo da stavimo na album jer traje samo dva minuta i 24 sekunde, ali to je rock pesma – odgovorila je Lav na njegovo pitanje da li još uvek stvara rok muziku.

 - Još uvek se provlači da sam ja taj psihopata koji ga je, znate, ubio. Kad odem na internet, ne mogu to da izbegnem. I moja ćerka ne može da ne vidi to – rekla je Kortni Lav.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena