ANA IVANOVIĆ SIJALA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Izbor za doček 2023. sve iznenadio : "Potrošili smo sve lepe reči za tebe",

Novosti online

01. 01. 2023. u 10:00

ANA Ivanović blistala je na dočeku 2023. godine u šljokičavoj haljini!

АНА ИВАНОВИЋ СИЈАЛА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ Избор за дочек 2023. све изненадио : Потрошили смо све лепе речи за тебе,

Foto: Profimedia

Kao i uvek, kada je moda u pitanju, Ana Ivanović ima nepogrešive izbore. Modni znalci kažu da su šljokice ključne kada je Nova godina u pitanju i čini se da apsolutno nikada ne mogu da padnu u zaborav. Ana je objavila fotke sa dočeka i izgledom raspametila svoje pratioce!

Opredelila se za tamniju haljinu sa šljokicama. Minijaturni model na jedno rame otkrio je savršeno izvajane noge, a uz stajling je uparila cipele na štiklu u istoj nijansi. Sa vrlo malo šminke i uvijenom kosom, Ana je pozirala sa osmehom ispod jelke, a fotka je za samo nekoliko sati dobila više od 29.000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Korisnici društvenih mreža ostavili su hiljade komentara, ne krijući koliko su oduševljeni njenim prirodnim izgledom. "Potrošili smo sve lepe reči za tebe", "Izgledaš neverovatno", "Koliko ti dobro stoje tamne boje i šljokice", "Predivna, prirodna lepota", "Au, kakva haljina", "Svetska, a naša", glasili su komentari...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nekoliko sati kasnije, Ana je objavila fotku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Uz selfi sa osmehom, poželeli su svima srećnu Novu godinu. Podsetimo, Ana Ivanović je pre par dana došla u Beograd kako bi promovisala svoju prvu kozmetičku liniju. "Drago mi je što mogu da predstavim svoju kozmetičku liniju u svojoj domovini, što mi je blisko srcu! Rukovodili smo se principom da je prirodno, efikasno i odgovorno", rekla je na otvaranju Ana Ivanović i poželela svima srećne praznike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (4)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene