POVUKAO SE IZ JAVNOSTI ZBOG TEŠKE BOLESTI: Brus Vilis ima razorno oboljenje mozga, uz njega i sadašnja i bivša supruga (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2022. u 21:22

GLUMAC Brus Vilis povukao se iz javnosti ranije ove godine nakon što je saznao da boluje od neizlečive bolesti afazije, i od tada je kod kuće i provodi dane sa porodicom.

ПОВУКАО СЕ ИЗ ЈАВНОСТИ ЗБОГ ТЕШКЕ БОЛЕСТИ: Брус Вилис има разорно обољење мозга, уз њега и садашња и бивша супруга (ФОТО)

Foto: Profimedia

O Vilisu, čije se stanje navodno pogoršava, trenutno brine cela porodica, uključujući bivšu suprugu Demi Mur i njihove tri ćerke Rumer, Skaut i Talulu. 

Sa njima je njegova sadašnja supruga Ema, kao i njihove ćerke Mejbl i Evelin i svi se odlično slažu, što se vidi iz najnovije objave Demi Mur na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Svi su se okupili na zajedničkoj večeri, a Demi je uz slike ostavila poruku.

- Mi smo porodica. Ulazimo u praznični duh - napisala je Demi Mur, a u komentarima joj je Ema napisala: "Kako zabavno veče".

Podsećanja radi, Vilisova porodica je krajem marta potvrdila da mu je dijagnostikovana afazija, razorno stanje mozga koje može dovesti do gubitka sposobnosti razumevanja i govora. 

Vilis se potpuno povukao iz javnog života i od njegovog penzionisanja gotovo da nema informacija o njegovom zdravlju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)