DEL BOJ I RODNI VIŠE NE RAZGOVARAJU: Glumci koje obožava Srbija prekinuli kontakt, mogući razlog se krije u porodičnoj tragediji

Novosti online

09. 12. 2022. u 11:58

ZVEZDE serije "Mućke" Nikolas Lindherst i Dejvid Džejson, prema navodima stranih medija, u potpunosti su prekinuli svoj dugogodišnji prijateljski odnos. Iako su u popularnoj seriji igrali braću, pa kasnije nastavili da se druže iza kamera, čuveni Del Boj i Rodni sada više i ne govore.

ДЕЛ БОЈ И РОДНИ ВИШЕ НЕ РАЗГОВАРАЈУ: Глумци које обожава Србија прекинули контакт, могући разлог се крије у породичној трагедији

Foto: Jutjub/BBC Comedy Greats

Dvojac je posle snimanja za jednu humanitarnu akciju 2014. godine vremenom sve više gubio kontakt, pa ga na kraju i u potpunosti izgubio, prenosi "Miror".

Govoreći o njihovom drugarstvu, Džejson je i sam priznao da stvari uopšte više nisu kao pre.

- Kako to da kažem... On je nekako samostalniji. Eto, da se tako izrazim. Samostalniji je nego što je to ranije bio - glasile su njegove reči, zbog kojih je javnost ostala u šoku.

- Ne viđamo se koliko bih ja možda voleo, ali to je život - zaključio je on.

Veruje se da se Lindherst povukao kako iz javnog života, tako i društvenog, posle porodične tragedije. Podsetimo, sin Arči mu je preminuo 2020. godine od krvarenja u mozgu izazvanog akutnom limfoblastnom leukemijom.

Dejvid, s druge strane, tuguje i što s drugom više ne sarađuje.

- Mnogo mi to nedostaje. To nije bio posao, više "bleja" s društvom. Obožavali smo se - pamti on, prenose pomenuti mediji.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM: Vučić - Albanci nikada nisu bili ostrašćeni kao sada