NEZAPAMĆEN skandal dogodio se na festivalu o ljudskim pravima u Napulju. Film "Vrisak" Mikelanđela Severnjinija, koji govori o povratku robovlasništva u Libiju, prekinut je posle dvadesetak minuta prikazivanja jer se nije dopao aktivistima koji, navodno, brinu za ljudska prava.

Komentari (5)

buki

06.12.2022. 08:39

Razmišljam da li je za ovo bolji termin DEMOKRATSKI FAŠIZAM ili FAŠISTIČKA DEMOKRATIJA, i ne mogu da prelomim, jer mi oba izgledaju blaga u odnosu na zlo koje trenutno vlada planetom. E GADAFI, da samo vidiš šta su Zapadni zlikovci napravili od tvoje uređene i bogate Libije, da bi je opljačkali i pokrali vašu naftu!!!!

ĐoniSvetac

06.12.2022. 08:42

Svi ti vajni NEOLIBERALI borci za nečija prava u suštini su naj okoreliji kriminalci uvijeni u celofan duginih boja , ogromne pare se tu vrte , a drugo ako se oni ne bave time počeće drugi ljudi da se bave tim pitanjima i stvarno će se boriti za ljude , a ne ko ovi NVO što bacaju prašinu u oči i mlate besne honorare !

Reklama

06.12.2022. 08:52

Da ne bese ovih aktivista nikad ne bi ni cuo za ovaj dokumentarac. Sad je bas popularno, svi znamo i ime i naziv i mnogo mnogo vise ce film videti i ceniti. Mora da je sustina i istina kad aktivisti ga stopirali. Nista jaci marketing od ovoga.

Srb

06.12.2022. 10:34

Pa vrli Zapad od uvek živi na pljački i robovskom radu drugih naroda. A niko ne može natkati toliko marama da celom svetu usta poveže. Sve se zna. Isključujte koliko hoćete, džaba vam je.