MALI KNINDŽA JAČI OD SRBOFOBIJE: Baja sprema spektakl u Novom Sadu, naslednici ustaških ideja uništavaju bilborde

Novosti online

08. 11. 2022. u 18:58

PS Novi Sad oglasio se o vandalizovanju bilborda povodom održavanja koncerta Baje Malog Knindže u Novom Sadu.

МАЛИ КНИНЏА ЈАЧИ ОД СРБОФОБИЈЕ: Баја спрема спектакл у Новом Саду, наследници усташких идеја уништавају билборде

Foto: ATA images

Saopštenje PS prenosimo u celosti:

Pokret socijalista Novi Sad poziva Novosađane da u što većem broju prisustvuju koncertu Baje Malog Knindže 18. novembra na Spensu. Veliki i hrabri srpski umetnik Mirko Pajčin voli ovaj grad mnogo više od svih fašista, anarhista, žutog šljama, ligaša, autonomaša i ostalog političkog i tviteraškog taloga koji je do sada nebrojeno puta ružio i rušio Novi Sad i koji bi od ovog koncerta da prave novo bojno polje.

Bajine pesme o ljubavi, tuzi, zavičaju, porodici, herojima, izdajnicima, sreći i nesreći, ratu i miru, mogu smetati samo srpskim zlotvorima od Prištine do Brisela, a kojima uvek smeta srpska sloboda, reč, pesma i istorija. Naslednici ustaških ideja sinoć su vandalizovali bilborde sa pozivom na koncert i ponovo dokazali koliko je velika i važna ideja srpskog sveta kao oblika kulturnog i političkog povezivanja kako bi se stalo za vrat fašizmu i srbofobiji koje nažalost ima i u Novom Sadu. 

Ponavljamo poziv svim sugrađanima da dođu na Bajin koncert i budu deo ovog spektakla muzike i ljubavi, a o svim drugima Mali Knindža je odavno ispevao stihove:  "...svaka bi fukara da ubije vuka.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)