SVI GOSTI BILI U BELOM: Trodnevno venčanje DŽenifer Lopez i Bena Afleka u DŽordžiji (FOTO)

V. N.

21. 08. 2022. u 20:03

AMERIČKA pevačica i glumica Dženifer Lopez (53) i holivudski glumac i režiser Ben Aflek (50), mesec dana posle sudbonosnog "da" u Las Vegasu, organizovali su trodnevno svadbeno veselje za rodbinu i prijatelje, na njegovom imanju u Džordžiji od 8,9 miliona dolara.

СВИ ГОСТИ БИЛИ У БЕЛОМ: Тродневно венчањe Џенифер Лопез и Бена Афлека у Џорџији (ФОТО)

Foto: Instagram

Nevesta je nosila dugu belu venčanicu Ralfa Lorena sa dugim šlepom i velom, a mladoženja crne pantalone i beli smoking.

Svatovi su, takođe, bili obučeni u belo, a takva je bila i dekoracija - bele stolice, belo cveće, beli klavir, beli stolovi na doku pored reke gde su se mladenci fotografisali i posmatrali raskošni vatromet koji je usledio.

Na venčanju su bila Aflekova deca iz prvog braka sa glumicom Dženifer Garner - Vajolet (16), Serafina (13) i Sem (11), dok su uz Džej Lo stajali njeni blizanci Ema i Maks (14), iz trećeg braka sa Markom Entonijem. U svatove je došao i Benov najbolji prijatelj, glumac Met Dejmon, kao i režiser Kevin Smit i glumadž Džejson Mjuz, poznatiji kao dvojac Džej i Tihi Bob.

Navodno su bili i Džordž Kluni, Džejn Fonda, Rene Zelveger i Džimi Kimel. Aflekov mlađi brat Kejsi propustio je venčanje zbog "roditeljskih obaveza kod kuće", a izostala je i Dženifer Garner, koja snima film u Teksasu.

Foto: Facebook/Kevin Smith

Podsetimo, Benifer je trebalo da se uzmu još pre 20 godina, ali su otkazali venčanje i veridbu zbog prevelikog medijskog interesovanja. Drugi put su se verili u aprilu ove godine. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona