HORSKI UZ OSVAJAČE, SENIDAH OSTAVLJA BEZ DAHA: Treće veče "Bir festa" uz tradicionalno dobru atmosferu i posetu (FOTO)

V. N.

21. 08. 2022. u 00:59

UPRKOS najavljenom nevremenu na "Bir festu" u subotu veče je nastavljen najavljen program uz tradicionalno dobru atmosferu i dobru posetu.

ХОРСКИ УЗ ОСВАЈАЧЕ, СЕНИДАХ ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА: Треће вече Бир феста уз традиционално добру атмосферу и посету (ФОТО)

Foto: Bir fest

Već na samom početku večeri Beograđani su gromoglasno pevali zajedno sa Osvajačima. Nakon njih na opšte oduševljenje na binu su izašli Psihomodo pop, a vrhunac večeri svakako je bio atraktivni nastup Senidah, koja je imala priliku prvi put da nastupi na ovoj manifestaciji.

Desetine hiljada ljudi pevalo je sa njom najveće hitove, a posebnu pažnju izazvao je njen stajling na koji niko u publici nije ostao ravnodušan.

Moto platz je provezao svoje motore putem Bulevara Nikole Tesle pored Ušća i ostavio ljubitelje dvotočkaša bez daha izvodeći akrobacije i vratolomije. Ni muzički deo nije zaostajao, pa je Moto platz je imao sjajnu publiku u svojim redovima dok su se čuli zvuci Prljavog inspektora Blaže i kljunova.

U nedelju veče glavnu binu otvara nastup Queen Real Tribute u 20.30, nakon čega će u 22.00 biti održan koncert Konstrakte i Zemlje gruva. Posetioce u 23:30 očekuje nastup Sunshine, dok će u 01.00 posle ponoći festival zatvoriti beogradski bend E-play.

Na Moto Platz bini ljubitelje moto-kulture očekuju nastupi bendova Oslobodioci, Sanitarijum i 5 minuta slave.

Do kraja "Beer Festa" ulaz u Kloud i Koncertnu zonu je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije,dok su u prodaji VIP ulaznice po ceni od 1500 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna