KONSTRAKTA OBIŠLA UŠĆE: Vidimo se u nedelju na Beer Festu (VIDEO)

Novosti online

17. 08. 2022. u 13:22

UOČI početka devetnaestog Beer Festa, koji će od četvrtka do nedelje biti održan na Ušću u Beogradu, jedna od najvećih zvezda festivala Konstrakta, koja će nastupiti na glavnoj bini u nedelju, 21. avgusta, obišla je izgradnju festivala i pozvala svoje obožavaoce na Beogradski festival piva.

КОНСТРАКТА ОБИШЛА УШЋЕ: Видимо се у недељу на Беер Фесту (ВИДЕО)

Foto Promedia

"Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice", izjavila je razgledajući binu, "Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće!" oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva. "Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu", nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

Beogradski festival počinje sutra dana, a pripreme su u punom jeku - organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, Cloud zonom, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30h, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.

Kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta od

18h do 3h i tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i brojni drugi. Najavljen je produkcijski spektakl sa bezmalo 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem, te brojnim sadržajima kao što su Beer market i Craft Beer Landsa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa osebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i oldtajmer motora, tattoo studiom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, Bioxgn selfi toranj visok 17m sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada...

Sve informacije o ulazima, prevozu na festival, kupovini pića, mapa i pravila ponašanja na festivalu dostupni su na sajtu Belgrade Beer Fest.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja