KAD IMAŠ MILIJARDE, A NISI TOM KRUZ, ILI DIKAPRIO: Muke najbogatijeg čoveka na svetu – Devojka DŽefa Bezosa ne prestaje sa flertom (VIDEO)

Novosti online

29. 07. 2022. u 22:04

NIJE lako Džefu Bezosu sa njegovom devojkom Loren Sančez. Zanosna crnka ne prestaje da mu zadaje glavobolju iako je u nju ludo zaljubljen.

КАД ИМАШ МИЛИЈАРДЕ, А НИСИ ТОМ КРУЗ, ИЛИ ДИКАПРИО: Муке најбогатијег човека на свету – Девојка Џефа Безоса не престаје са флертом (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Tako ga je javno osramotila pre nekoliko meseci kada je opčinjeno gledala u Leonarda Dikaprija i potpuno ignorisala svog dečka sa kojim se pojavila na LACMA Art+Film Gali. U jednom trenutku su se i zagrlili, a Loren je sve vreme koketirala sa večitim neženjom. Naravno, ne čudi što nakon toga komentari nisu izostali.

"Ono kad imaš milijarde, a ipak nisi Leonardo Dikaprio", "Razorila mu brak i ništa, i dalje joj nije dosta, hahaha", "E, Bezose... Siromašniji, ali šmeker", neki su od komentara.

Sada se čini da se istorija ponavlja, doduše bez zvanične potvrde, ali sa drugim glumcem. Naime, Bezos i Sančezova uslikani su ispred jednog restorana,  a društvo im je pravio niko drugi do Tom Kruz, koji je fotografe pozdravio širokim osmehom.  Tom je bio biše nego raspoložen s obzirom da je njegov novi film "Top Gun: Maverick" već sada nakon prikazivanja zaradio preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Foto: Profimedia

 

Glumac je bio u elegantnom izdanju koje je istaklo u prvi plan njegovu fantastičnu građu, a izvori sa lica mesta tvrde da Sančezova nije skidala pogled sa Kruza, te da ga je sve vreme pipkala po rukama. Bezos se sve vreme kiselo smejao, očigledno nezadovoljan zbog toga kako ga tretira njegova devojka.

Podsetimo, početak ljubavi između najbogatijeg čoveka sveta i "žderačice muževa" nije počeo tako sjajno. Smatra se da je njihova afera uništila Bezosov brak dug 26 godina iz kog je njegova bivša supruga izašla bogatija za 38 milijardi dolara.

Foto: Profimedia

 

Loren i Džef prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca zbog čega je dobila nadimak "žderačica muževa", izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze, a zbog nje je Bezos i doterao liniju kako bi joj se više dopadao.

Foto: Profimedia

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)