KRAJ KARIJERE: Sandra Bulok odlučila - napušta glumu!

Novosti online

22. 06. 2022. u 00:18

SLAVNA holivudska glumica Sandra Bulok iznenadila je sve kada je u intervjuu za "The Hollywood Reporter" otkrila da je odlučila da se povuče iz sveta glume.

КРАЈ КАРИЈЕРЕ: Сандра Булок одлучила - напушта глуму!

Foto: EPA

Iako je njena odluka šokirala fanove širom sveta, ovo nije prvi put da slavna glumica spominje odlazak u penziju. Podsetimo, ona je još prošlog marta o tome pričala u razgovoru za Entertejment tunajt. Sada, čini se, zaista misli ozbiljno.

Novinarima pomenuog medija rekla je kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi da radi isključivo za sebe. Dodala je i da se užasno umorila tokom proteklih nekoliko godina.

- Potpuno sam pregorela. Toliko sam umorna, da nisam sposobna da donosim zdrave, pametne odluke i toga sam svesna - rekla je glumica.

Istakla je da je, iako zahvalna na uspehu koji je postigla, oduvek bila zabrinuta zbog njegovog uticaja na njen lični život.

- Uvek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu. Rekla sam samoj sebi "Prestani da tražiš. Već ga imaš i ne treba više da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspeha" - dodala je.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, glumica je jednostavno odgovorila:

- Ne znam.

BONUS VIDEO - Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

(SNIMCI SA LICA MESTA) Avion PROMAŠIO pistu, pravo u jezero - zatvoren aerodrom