PODIZAO MI JE GLAVU DA BI MI DAO VODU: Aco Pejović otrkio kroz kakvu agoniju je prošao zbog korone, pa najavio duet o kom će se pričati

Novosti onlajn

12. 06. 2022. u 16:19

U NOVOM izdanju emisije "Premijera vikend specijal", pevač Aco Pejović govorio je o predstojećim koncertima na Tašmajdanu, novim pesmama, kao i o zarazi korona virusom, koja ga je pogodila dok je bio u Americi.

ПОДИЗАО МИ ЈЕ ГЛАВУ ДА БИ МИ ДАО ВОДУ: Ацо Пејовић отркио кроз какву агонију је прошао због короне, па најавио дует о ком ће се причати

Foto: N. Skenderija

- Pauza mi je bila dobro došla da odmorim. Nije mi drago zbog korone, mnogo mi je teško palo, jer sam izgubio mnogo dragih ljudi i prijatelja, pa sam i ja pretekao. Nisam bio uplašen u tom smislu da sam bio ovde, nego je problem bio što sam tada bio u Americi, u Čikagu. Tuđi svet, hotelska soba. Nema život u meni. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Bane, menadžer, mi je glavu podizao da mi da vode i tečnosti, hranu nisam ni konzumirao. Uplašio sam se jer sam u tuđem svetu, da me ne pošalju u bolnice gde ne znam nikoga - rekao je pevač.

Na pitanje novinara o novim pesmam, Aco je odgovorio:

- Tih novih pesama ima mnogo. Jesam obećavao, imam gotove pesme, ali gledam samo kad je momenat. Kad sam obećao, tad se desio film i onda je on odvukao na svoju stranu mene i moje planove. Sad se dešava jedan duet koji je zaista sjajan, sa jednom divnom damom. Sjajan duet imamo, trebalo bi da izađe 15. septembra. Puno je koncerata - najavio je on.

BONUS VIDEO:

Provokativno izdanje Seke Aleksić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku