HVALA GOCI: Pevač Miroslav Ilić kaže da mu je supruga i dalje velika podrška

V. N.

31. 05. 2022. u 22:34

NE želim da pričam o mojoj supruzi - izjavio je Miroslav Ilić na pitanje kako je reagovala njegova žena na odluku suda o utvrđenom očinstvu nad Devinom Antonovićem. Kasnije je, međutim, bio darežljiviji na rečima.

ХВАЛА ГОЦИ: Певач Мирослав Илић каже да му је супруга и даље велика подршка

Foto ATA Images

- Gordana me je podržavala 50 godina, i dalje me podržava, a ja joj zahvaljujem na tome - rekao je folker, želeći da demantuje glasine kako se sve ovo negativno odrazilo na njegov bračni život.

Iako se Gordana Ilić ne oglašava, javnost i dalje kopka šta ona misli o celom slučaju. U knjizi "Ovo malo istine", Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antonović se, između ostalog, dotakla navodnog razgovora sa Gordanom dok je u poslednjim nedeljama trudnoće boravila u Beogradu. Pozvala ju je pevačeva žena i izvređala ju je.

- A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska f..., neće to moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju! - zabeležila je Mirjana navodne pretnje.

Dodala je da je na fin način pokušala da joj kaže da "smanji doživljaj".

- Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek! - interpretirala je Antonovićeva i navela kako joj je pozlilo od tog poziva, jer joj je u glavi odjekivala pretnja za ubistvo nerođenog deteta, a bilo joj je žao i Miroslava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije