MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC: Stigla presuda, Mirjana Antonović otkrila detalje

Novosti online

26. 05. 2022. u 17:58

MIRJANA Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

МИРОСЛАВ ИЛИЋ ЈЕСТЕ ДЕВИНОВ ОТАЦ: Стигла пресуда, Мирјана Антоновић открила детаље

Foto: ATA images

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude:

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljujem i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je Antonovićka.

Foto: Facebook printscreen/Mirjana Antonović

 

BONUS VIDEO - Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NISAM SMEO O OVOME PRED CECOM! Laušević otkrio tajne razgovora sa Arkanom, u sve je umešana i Željkova bivša - Natalija