ITALIJANI POLUDELI ZA KONSTRAKTOM: Ludilo u studiju - i voditelji Evrovizije oduševljeni umetnicom (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2022. u 21:13

EKIPA italijanske televizije RAI koja je pratila Evroviziju fantastično se zabavila tokom finalne večeri ovog prestižnog takmičenja, koje se odigralo u subotu uveče u Torinu.

ИТАЛИЈАНИ ПОЛУДЕЛИ ЗА КОНСТРАКТОМ: Лудило у студију - и водитељи Евровизије одушевљени уметницом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se čini, njihov provod je bio zaista interesantan, a najviše pažnje privukla im je srpska predstavnica Konstrakta, koja je otpevala svoju pesmu "In corpore sano", ako je suditi prema video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, video koji je privukao veliku pažnju javnosti prikazuje kako ekipa ove televizije izvodi Konstrakrinu specifičnu koreografiju u toku trajanja nastupa naše zdrave umetnice.

Naša voditeljka, koja je učestvovala zajedno sa Konstraktom na Evroviziji, Kristina Radenković, objavila je taj snimak, a sada se on širi društvenim mrežama.

Sada su isplivali snimci u kojima možemo da vidimo da su i drugi voditelji navijali za našu predstavnicu.

"Ako ništa drugo, voditeljima smo definitivno bili favoriti i to se videlo ko kuća", pisali su na društvenim mrežama ispod snimaka u kojima voditelji pevaju: "Biti zdrava, biti zdrava...", te tapšu i pokazuju koreografiju.

Podsetimo, Konstrakta je na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" osvojila 5. mesto, ali i nagradu za najbolji umetnički preformans.

BONUS VIDEO - PRVI, NAJMLAĐI, NAJUSPEŠNIJI: Zanimljivosti iz bogate istorije Pesme Evrovizije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA OBALI BOJE TIRKIZA: Dijamant u centru Bodruma, izbor zbog kog se nećete pokajati nikada