KONSTRAKTA PROGOVORILA O UKRAJINSKOJ PESMI: Umetnica iskreno o pobednicima Evrovizije

Novosti online

16. 05. 2022. u 19:01

ANA Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na Evroviziji, ispričala je u emisiji “Oko Magazin” na RTS-u svoje utiske sa takmičenja.

КОНСТРАКТА ПРОГОВОРИЛА О УКРАЈИНСКОЈ ПЕСМИ: Уметница искрено о победницима Евровизије

Foto: Printscreen RTS

Govoreći o ovoj manifestaciji, istakla joj je laknulo kada je ušla u finale, jer je to bilo jedino što je očekivala u startu.

– Nisam imala očekivanja, nikad to sebi ne priređujem. Ono sto sam želela je da se plasiram u finale.

Konstrakta je otkrila i da li je evrovizijski fan.

– "Evroviziju" gledam kad stignem, ali nisam nikad pratila i polufinale i finale, nisam neki poznavalac, ali sada sam je sada upoznala "iznutra".

Umetnica je dala i svoje mišljenje i o pobedničkoj pesmi, pa je na pitanje novinarke kako joj se dopala pobednička pesma rekla:

- Moram reći, onako. Ima dobrih elemenata, ali mi se više sviđa prošlogodišnja predstavnica Ukrajine.

Na pitanje koliko poena bi im ona dala, Konstrakta je kratko odgovorila da bi im dala 7 ili 8 poena, a otkrila je i da joj se najviše dopala pesma koja je predstavljala Portugaliju.

Voditeljku je zanimalo i sa kime se družila u Torinu, na šta je umetnica odgovorila da je najviše vremena provodila sa delegacijom Australije i Hrvatske, jer su biliu istom smeštaju sa delegacijom naše zemlje.

Podsećamo, naša predstavnica osvojila je 5. mesto na ovogodišnjem takmičenju, sa svojom pesmom “In corpore sano”.

BONUS VIDEO - Emotivni snimak Nikole i Marinka Rokvića od pre 22 godine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!