SPEKTAKL ZA JUBILEJ: Vrnjački "Lavfest" objavio listu izvođača za 15. izdanje festivala

G. ĆIROVIĆ

11. 05. 2022. u 20:49

OVOGODIŠNjE, jubilarno, 15. po redu izdanje „Lavfesta“ u Vrnjačkoj Banji pod sloganom „Rifreš“, prema najavi organizatora biće najveće i najbolje u istoriji festivala do sada.

СПЕКТАКЛ ЗА ЈУБИЛЕЈ: Врњачки Лавфест објавио листу извођача за 15. издање фестивала

M.Edge

Od 4. do 6. avgusta u prestonicu srpskog kontinentalnog turizma stižu legende svetske elektronske muzičke scene među kojima su Marko Karola, Džozef Kaprijati, Džejmi Džons, Kolš, Rodhad, Deni Tenaglia i mnogi drugi.

M.Edge

Lavfest 2022

Na već dobro poznatoj lokaciji u vrnjačkom parku pored izvora „Jezero“, više od 100 izvođača nastupaće na čak pet muzičkih bina, a spektakularno zatvaranje planirano je na najvećoj i najpopularnijoj „Fajer“ bini.

Osim velikih svetskih imena na „Lavefest“ stižu i domaće zvezde Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji na „H2O bini“, prema najavi, spremaju „bek to bek“ set za pamćenje.

M.Edge

Sa prošlogodišnjeg Lavfesta u Vrnjačkoj Banji

Ove godine festival će proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obeležiti veliki jubilej. Tokom decenije i po „Lavefest“ je posetilo više od 800.000 ljudi iz zemlje i sveta, a na festivalu je do sada nastupilo više od 4.000 izvođača među kojima su najveća svetska imena, kao i najslušanije zvezde iz regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna