NAŠA PEVAČICA NAPUŠTA SRBIJU: Pronašla zemlju iz snova, živeće u kolibi (FOTO)

Novosti online

06. 05. 2022. u 21:29

PEVAČICA Anđela Vujović, poznatija kao Angelina je nedavno bila na odmoru na Zanzibaru i sada je otkrila da planira da se u dogledno vreme preseli baš na ovo egzotično ostrvo, gde će napraviti i mini studio.

НАША ПЕВАЧИЦА НАПУШТА СРБИЈУ: Пронашла земљу из снова, живеће у колиби (ФОТО)

Foto: Novosti

- Sigurno ću se u jednom momentu preseliti, kada sve obavim što treba, rešila sam da napravim mini studio tamo i neku kolibicu, ne treba mi mnogo, gajbica na plaži. Našla sam mesto svog života. Nisam našla momka tamo, samo sam uživala u pogledu na more, sama sa sobom, pisala pesme, baš mi je trebalo to i prijalo, super sam se odmorila - započela je Angelina za Blic, koja je zatim najavila da će album izaći na leto:

– Izbacivaću verovatno pesmu po pesmu jer danas nema smisla izbaciti sve odjednom, neki mogu to da urade, ali ja mislim da za mene to nije baš najpametnije rešenje, izbacivaću ili pesmu po pesmu, ili dve po dve... Prva će već biti u junu – istakla je pevačica na takmičenju “Beogradsko proleće”.

Angelina je za vreme boravka u Tanzaniji svakodnevno objavljivala fotografije i video snimke sa plaže, iz provoda...

- Ovde se osećam zaista kao kod kuće i to što sam sama došla je ispalo kao najbolja stvar na svetu. Odmorila sam se, družila se, vratila se sebi – poručila je pevačica.

(Blic)

BONUS VIDEO - ROĐENDANSKA ČESTITKA: Marina Visković čestitala rođendan Magazinu Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!