STRANI MEDIJI: Bred Pit i DŽenifer Aniston ponovo zajedno?

Novosti online

31. 03. 2022. u 00:47

KAKO strani mediji prenose, poznati glumci i bivši supružnici Dženifer Aniston i Bred Pit već šest meseci žive u Parizu, daleko od očiju javnosti.

СТРАНИ МЕДИЈИ: Бред Пит и Џенифер Анистон поново заједно?

Foto EPA

Naime, prema pisanju magazina "InTouch", nekada omiljeni par Holivuda 15 godina nakon razvoda ponovo uživa u ljubavi već šest meseci. Kako saznaju, Anistonova se trenutno nalazi u Parizu na snimanju drugog dela filma "Ubistvo na jahti", a fanovi su ubrzo saznali da se i Bred Pit vrzma po francuskoj prestonici, jer želi da lepoj glumici pravi društvo.

- Nije slučajno što su Bred i Džen u Parizu u isto vreme - tvrdi anonimni izvor magazina.

- Par je obnovio svoju romansu... Mesecima su bili skriveni u penthausu od 25.000 dolara po noći u Four Seasons George V - dodaje izvor.

Prema rečima anonimnog izvora časopisa "InTouch", stvari u vezi se odvijaju baš kako treba, ali su naučili na svojim greškama i ne žele da se javno eksponiraju već u miru da uživaju u svojoj ljubavi.

Međutim, postoje mediji koji tvrde da je ova glasina apsolutno neosnovana. Sam naslov "Bred i Džen žive zajedno u Parizu 6 meseci!“ je čista laž, tvrde. Anistonova i Pit sigurno ne žive zajedno u Parizu, jer niko od njih nije bio toliko dugo u ovom gradu.

Foto: Instagram

Kako navode, glumica je veći deo februara provela na Havajima snimajući isti projekat koji ju je doveo i u Pariz. Aniston i Pit sigurno mesecima ne žive zajedno u Parizu jer niko od njih nije bio toliko dugo u Parizu. Pojedini medij navode da je Anistonova u Francuskoj isključivo zbog posla i da ne namerava da tu ostane mesecima nakon snimanja.

Bez ijedne zajedničke fotografije i očevidaca, navode da je jasno da nema razloga da se veruje da su Anistonova i Pit ponovo zajedno. Potpuna je koincidencija da su sleteli u Pariz u istom periodu.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)