SUZE U STUDIJU ZBOG EMINE JAHOVIĆ: Pevačica rasplakala sve potresnom pričom (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2022. u 15:54

PEVAČICA Emina Jahović bila je član žirija popularnog muzičkog takmičenja u Turskoj, kada je, pričajući sa jednom kandidatkinjom podelila neke delove svoje teške prošlosti.

СУЗЕ У СТУДИЈУ ЗБОГ ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Певачица расплакала све потресном причом (ВИДЕО)

Foto: ATA

Emina je u više navrata ispričala da je odrasla u Novom Pazaru pored oca Nusreta Jahovića, mame Senije Jahović, sestre Sabine i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, a Emina je najmlađe dete u porodici. Oca je izgubila kada je imala 18 godina, danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

O tome je pričala u emisiji.

- Ja ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad - započela je Emina Jahović u emisiji, zbog čega su prisutnima počele suze da se slivaju niz lice.

- Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina - dodala je Emina.

- Dakle, ja na primer uopšte nisam proživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život… - dodala je pevačica.

BONUS VIDEO - Recept za domaći namaz od avokada: Slastan i brz doručak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima