MARIJA MIKIĆ NA PREDIVAN NAČIN OTKRILA POL BEBE: Trudna pevala i napravila bajku na sceni, a ovo je najviše želela!

Novosti online

12. 03. 2022. u 00:26

PEVAČICA Marija Mikić, koja je oduševila sve na "Pesmi za Evroviziju 22", kada je otkrila da je u drugom stanju, podelila je sa svima još jednu lepu vest - kog pola je beba koju čekaju ona i njen verenik Jovan Pantić.

МАРИЈА МИКИЋ НА ПРЕДИВАН НАЧИН ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: Трудна певала и направила бајку на сцени, а ово је највише желела!

Foto: ATA Images

Marija se svojom predivnom baladom "Ljubav me inspiriše" plasirala u finale, a da je zaista tako kako peva u pesmi pokazala je i pravim ljubavnim i emotivnim snimkom na kojem su ona i njen izabranik saznali da će dobiti devojčicu.

Talentovala pevačica odlučila je da posle festivala, na kojem je publici dočarala pravu bajku, napravi pauzu i uživa u trudničkim danima i u ljubavi i pažnji koju svakodnevno dobija od verenika. Jovan joj je bio i najveća podrška tokom takmičenja, baš kao što to radi i u ovim, za njih oboje srećnim danima, kada nestrpljivo iščekuju dolazak prinove.

- Milo moje, mnogo sam te želela! Hvala ti na borbi i na važnim lekcijama, najvažnije nas čekaju! - napisala je Marija i vereniku poručila:

- Hvala što si mi dodelio najveću ulogu".

Marija je otkrila da je u petom mesecu trudnoće, a emotivni nastup u finalnoj večeri festivala upotpunila je predivnom belom haljinom u kojoj je izgledala kao princeza, a teškom između 10 i 15 kilograma.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)