OGLASIO SE PR SARE JO: Ne treba nam Evrovizija da pokažemo svetski nastup!

Novosti onlajn

07. 03. 2022. u 09:45

IAKO Sara Jo nije javno komentarisala drugi plasman na takmičenju Pesma za Evroviziju 2022, oglasio se njen dugogodišnji saradnik i PR.

ОГЛАСИО СЕ ПР САРЕ ЈО: Не треба нам Евровизија да покажемо светски наступ!

Foto: Prinstkrin

Njen PR i dugogodišnji saradnik i prijatelj Marko Spalević napisao je da je ponosan na Saru i da on, ona i ceo tim pružaju podršku pobednici – Konstrakti.

- Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni - napisao je Spalević na Instagramu, pa dodao:

- Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju. Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Konstraktu.

Sara Jo se na iznenađenje svih, jer je važila za favoritkinju, plasirala na drugo mesto takmičenja za pesmu za Evroviziju, a Konstrakta je osvojila prvo mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo