"LIFT" JURI POBEDU SA PESMOM "DRAMA": Klinci sa beogradskog asfalta po drugi put se prijavili na takmičenje "Pesma za Evroviziju"

V. N.

25. 02. 2022. u 09:24

MLADI beogradski rok bend "Lift" će se sa kompozicijom "Drama" takmičiti na predstojećem festivalu "Pesma za Evroviziju", čiji će pobednik predstavljati Srbiju na "Evrosongu" u Torinu.

ЛИФТ ЈУРИ ПОБЕДУ СА ПЕСМОМ ДРАМА: Клинци са београдског асфалта по други пут се пријавили на такмичење Песма за Евровизију

Foto promo

- Ne mislimo da smo najbolji, uvek ima boljih - poručuju momci iz "Lifta". - Nije na nama da tvrdimo da je naša numera "Drama" favorit. O tome će odlučiti publika. Pre dve godine smo ušli u finale sa pesmom "Samo mi kaži", a sada nam je želja da pobedimo. Prosek godina nam je 23 i verujemo da na mladima svet ostaje. Sa Milanom Sevdah Bejbi Stankovićem napisali smo "Dramu", jer verujemo da Srbiju na "Evrosongu" treba da predstavlja upravo ovakva pesma - brza, moderna i hitična.

"Lift" su Aleksa Vučković (vokal), Luka Lisjak (bubanj), Dimitrije Borčanin (gitara), Miloš Kipić (bas) i Strahinja Vuković (klavijature). Za sebe kažu da su klinci sa beogradskog asfalta, rođeni u godini kada su bombe padale na prestonicu, pa je utoliko veća njihova motivacija da predstavljaju Srbiju na "Evrosongu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!