NAJZGODNIJI, NAJLJUBAZNIJI I VOLI GA VIŠE OD ČOKOLADE: Ko je misteriozni muškarac sa kojim Andrijana Lima čeka treće dete (FOTO)

Novosti online

20. 02. 2022. u 00:53

ANDRIJANA Lima očekuje treće dete u 40. godini.

НАЈЗГОДНИЈИ, НАЈЉУБАЗНИЈИ И ВОЛИ ГА ВИШЕ ОД ЧОКОЛАДЕ: Ко је мистериозни мушкарац са којим Андријана Лима чека треће дете (ФОТО)

Foto: Instagram

Brazilska manekenka je već neko vreme u vezi sa producentom Andreom Lemersom i javnosti nije tačno poznato kada su počeli da se zabavljaju. Zvanično su se pojavili prvi put u septembru na filmskom festivalu u Veneciji, a tada je Lima na svom Instagram profilu podelila slike i napisala:

- Danas popodne s njim, u Veneciji, on je najzgodniji, najinteligentniji i najljubazniji muškarac kojeg sam ikad upoznala. Volim te.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Lemers (40) je producent iz Kalifornije u filmskoj industriji je nešto više od deset godina. Filmovi koje je producirao nisu posebno poznati javnosti, a neki od njih su Rock Paper Scissors, Aleppo i Gods of Accident.

Podsetimo, Lima je u braku sa našim nekadašnjim košarkašem Markom Jarićem bila do 2016. godine i sa njim ima dve ćerke, Valentinu (11) i Sijenu (8). Posle Jarića bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali ta veza nije potrajala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)