VENČANICA KAO JEFTINA ZAVESA: Posle svadbene torte, Petar Grašo i Hana na udaru zbog mladine haljine (FOTO)

Novosti online

23. 02. 2022. u 00:11

VENČANjE hrvatskog pevača Petra Graša i njegove izabranice Hane Huljić glavna je tema regoinalnih medija poslednjih dana.

ВЕНЧАНИЦА КАО ЈЕФТИНА ЗАВЕСА: После свадбене торте, Петар Грашо и Хана на удару због младине хаљине (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Iako se par potrudio da venčanje bude intimno i bajkovito, pojedini detalji s istog zapali su za oko korisnicima društvenih mreža zbog čega je upravo njihova svadba jedan od najkomentarisanijih događaja na ovim platformama.

Naime, ono što se najviše komentariše jeste Hanina venčanica. Iako je veoma pažljivo sa kreatorima radila na njoj, njena venčanica naišla je na "more" kritika:

- Mlada mi je u toj venčanici izgledala poprilično infantilno (kao da se stalno potencira ta njihova razlika u godinama) iako se radi već o zreloj ženi koja je zašla u 30. Podsetila me na one starinske viktorijanske porculanske lutke koje su tako uvek upakovane u neku slatku haljinicu sa volanima, a uvojci kose bi im bili besprekorno zaglađeni u savršene uvojke. U svakom slučaju šaljem iskrene čestitke mladencima - jedan je od komentara.

Sudeći po komentarima, korisnicima društvenih mreža se nije dopao retro izgled venčanice, ali ni veo koji je nosila.

"Izgleda potpuno bezveze", "Venčanica izgleda kao jeftina zavesa", "Kakva je to čipka, užasno", još neki su od komentara.

Mladenačka torta sa venčanja je osvanula na fotografiji na kojoj Grašo pozira sa prijateljima, a koja je objavljena na jednom profilu na Instagramu.

- Imali smo čast da poslužimo venčanu tortu našim prijateljima Petru Graši i Hani Huljić na njihovom venčanju - napisali su na službenom Instagram profilu restorana koji mnogi nazivaju "najboljim u Sloveniji".

Upravo zbog jednostavnosti i skromnosti torte, brojni korisnici društvenih mreža komentarisali su da su razočarani njihovim izborom, iako ima i onih koji tvrde kako je skromnost vrlina, te da nije bitan izgled torte, već ukus.

"Čekaj, ovo je stvarno svadbena torta?", "Gledam i ne verujem. Ovo je torta na venčanju godine?", "Recite mi da se neko šali", "Moglo je biti skromno i jednostavno i da izgleda kao nešto svečano za svadbu, jer zašto onda uopšte raditi svadbu ako je sve potpuno isto kao da je reč o nekoj promociji albuma", samo su neki od komentara na tortu.

Ipak, ono što je mnogima promaklo je da se na većini venčanja danas zapravo prave torte od stiropora koje zaista izgledaju raskošnije nego Grašina i Hanina.

- Ovakve torte od stiropora daju bezbroj mogućnosti. Tako kombinacija najvišeg sprata napravljenog od biskvita i krema, donjih spratova identično ukrašenih, ali napravljenih od stiropora, donosi puno prednosti – na taj način, mladenci mogu dobiti veliku tortu iz snova čak ako se radi i o venčanju s manjim brojem zvanica - piše slatkopedija.hr.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!