NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: Pevačica otkrila šta sebi ne može da priušti, a većina pevača to radi

Novosti online

21. 02. 2022. u 15:35

PEVAČICA Nataša Bekvalac tvrdi da nikada ne strahuje od pitanja novinara, ali i da se za intervjue ne priprema i ne traži pitanja unapred.

НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРИЗНАЛА: Певачица открила шта себи не може да приушти, а већина певача то ради

Foto: TV Prva printskrin

Poznata je po tome da je uvek prirodna i spontana, ali i po odličnom smislu za humor.

Njene izjave često postanu hit na društvenim mrežama, te se posle dugo komentarišu i prepričavaju, a pevačica se neretko našali i nasmeje na svoj račun. Međutim, ona tvrdi da nije od onih javnih ličnosti koje strahuju od pitanja novinara, iako je u svojoj karijeri imala dosta škakljivih situacija.

- Nemam nikakvu vrstu pripreme zato što sam shvatila da je najbolja priprema da budeš dobro, jer kad si dobro onda si spreman na svako pitanje i na svaku vrstu komunikacije, tako da se generalno radujem susretima sa novinarima, a pojavljujem se onda kada imam razlog za to i zaista mislim da je pojavljivanje bez nekog povoda prepušteno ljudima koji to sebi mogu da priušte, a ja mislim da je pojavljivanje u medijima bez nekog preteranog povoda besmisleno - rekla je Nataša.

(Grand news)

BONUS VIDEO - Osnovne vežbe za istezanje vrata: Dovoljna je samo jedna stolica

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)