NOVI SKANDAL U HOLIVUDU: Bred Pit tužio bivšu ženu Anđelinu DŽoli

Novosti online

18. 02. 2022. u 13:46

HOLIVUD glumac Bred Pit tužio je glumicu i bivšu suprugu Anđelinu Džoli, jer je prodala svoj udeo u francuskom vinogradu, koji su zajedno kupili i na kojem su se venčali.

НОВИ СКАНДАЛ У ХОЛИВУДУ: Бред Пит тужио бившу жену Анђелину Џоли

Foto: AP

Pit tvrdi da su se on i Anđelina Džoli dogovorili da niko od njih neće prodati svoj udeo u vinogradu, bez dozvole druge strane, prenosi Bi-Bi-Si.

U tužbi se navodi da je Džolijeva prodala svoj udeo proizvođaču alkoholnih pića, koji je u vlasništvu ruskog biznismena Jurija Šeflera.

Džolijeva zasada nije komentarisala tužbu.

Pit i Džolijeva su kupili imanje 2008. godine, a šest godina kasnije su se tamo i venčali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora