PLAKALA SAM KAD SAM PRVI PUT GLEDALA FILM I TU SCENU: Tamara Dragičević progovorila zašto nema nijednu scenu sa mužem

Novosti onlajn

17. 01. 2022. u 15:22

SAMO deset meseci nakon što je po drugi put postala majka, glumica Tamara Dragičević ponovo je stala pred kameru u filmu "Toma" Dragana Bjelogrlića.

ПЛАКАЛА САМ КАД САМ ПРВИ ПУТ ГЛЕДАЛА ФИЛМ И ТУ СЦЕНУ: Тамара Драгичевић проговорила зашто нема ниједну сцену са мужем

Tamara Dragičević u filmu "Toma" / Foto Aleksandar Letić

Ulogom legendarne pevačice Silvane Armenulić osvojila je srca publike i nagrade, a kruna je bila "Carica Teodora" na Filmskim susretima u Nišu.

Tamari se utisci o filmu "Toma" još nisu slegli.

- Naše obaveze u vezi s filmom tek nedavno su se završile. Nisam još svesna tog uspeha. Biće mi potrebno nekoliko godina, a možda čak i deset da shvatim kakav smo film napravili i da li smo zaista ostavili dubok trag. Ne mogu još uvek da ga gledam kao publika, a ni da sebi i kolegama kažem bravo - rekla je Tamara u intervjuu.

Osvrnula se i na svoju karijeru.

- Moj put i karijera idu stepenik po stepenik. Paralelno se trudim da radim na filmu i u pozorištu. Moja kuća je Atelje 212, gde sam stalni član. U njoj me uvek čekaju uloge koje sada imam mogućnost da biram. Ne moram sebe da zatrpavam poslom i pruža mi se prilika da radim samo ono što me zanima. U protekloj godini uspela sam da napravim i neke stvari koje publika nije od mene navikla da vidi.

Saradnja sa suprugom Petrom Benčinom i zajednička scena nisu se desile u filmu "Toma". Da li vas to čeka u 2022. godini?

- Nije. Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar.

Petar u filmu "Toma" igra doktora. Kako ste vi doživeli njegovu scenu u kafani kad Toma Zdravković peva "LJiljanu"?

- Plakala sam kad sam prvi put gledala film i tu scenu. Bila sam samo obična publika i kao neko ko nema nikakve veze s tim projektom. Scena s Petrom i Paulinom Manov je ključna za ceo film što se tiče emocija. Meni je to bilo predivno - rekla je Tamara.

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JA SAM KAO DŽEJ LO: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom, evo kako joj je voditelj odgovorio