KARLEUŠA SE PONOVO OGLASILA: Nakon skandala sa Duškom, pevačica otkrila gde je najsrećnija

Novosti onlajn

15. 01. 2022. u 16:12

PEVAČICA Jelena Karleuša danima je u žiži javnosti nakon što je 7. januara prijavila muža Duška Tošića za porodično nasilje, a sada se oglasila na svom Instagramu.

КАРЛЕУША СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Након скандала са Душком, певачица открила где је најсрећнија

Foto: Printscreen/TV Prva

- Ponekad u svom životu, jedino mesto gde sam bila srećna je scena - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Foto: Printskrin

Da podsetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga "smešta aferu" kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene - napisao je Tošić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!