BEKAM PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST: Dejvid ne prestaje da ljubi ćerku u usta na fotografijama koje objavljuje

Novosti online

16. 01. 2022. u 10:03

DEJVID Bekam je objavio nove fotografije sa kćerkom Harper Seven (10) i po treći put za mesec dana šokirao javnost, jer se na jednoj od slika, bivši fudbaler ponovo ljubi sa detetom u usta.

БЕКАМ ПОНОВО ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Дејвид не престаје да љуби ћерку у уста на фотографијама које објављује

FOTO: AP

Bekam je prvo pozirao na pordičnoj fotografiji podignut na prste, kako ne bi bio niži od sina, onda je za doček Nove godine poljubio ćerku u usta, pa je to isto ponovio, ali ovog puta u šumi dok su se šetali on i Harper. Ako je prvim gestom nasmejao pola Interneta, drugim i trećim je zgrozio javnost.

Dejvid je podelio na Instagramu fotografije sa ćerkom iz šume, a u opisu je napisao: "Tata i princeza su imali predivnu šetnju jutros". I dok se na prvoj slici smeju, na drugoj se ljube u usta, što je izazvao mnoštvo reakcija na ovoj društvenoj mreži.

"Ona je već velika cura i vreme je da prestaneš da je ljubiš u usta", "Ovo loše izgleda...", "Dajte ljudi, pa i Viktorija bi trebalo da mu kaže da ne radi ovo", "Oprostite, ali meni je strašno to što oni rade. U redu je da podeli koliko voli svoju ćerku, ali malo je preterao", "Čudak", samo su neki od komentara.

Mada, bilo je i onih koji su pisali kako on samo voli svoje dete i ovo je jedan od načina na koji ispoljava svoju ljubav. 

BONUS VIDEO:

Koje teške reči koriste kandidati u američkoj predsedničkoj kampanji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)