ODLOŽEN KONCERT ACA PEJOVIĆA: I u Leskovcu neće biti dočeka pravoslavne Nove godine

I. M.

12. 01. 2022. u 20:13

GRADSKI štab za vanredne situacije u Leskovcu usvojio je zaključak kojim predlaže ovdašnjoj Turističkoj organizaciji da odloži koncert Aca Pejovića zakazan povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

ОДЛОЖЕН КОНЦЕРТ АЦА ПЕЈОВИЋА: И у Лесковцу неће бити дочека православне Нове године

foto: I.Mitić

Na sednici, održanoj u sredu, je naglašeno da se epidemiološka situacija u Leskovcu ponovo komplikuje, a da je na teritoriji grada trenutno 275 aktivnih slučajeva bolesti. Broj zaraženih virusom korona raste, a procenat vakcinisanih je prešao 50 odsto. Sa sednice je ponovo upućen apel građanima da se imunizuju.

- U najboljem interesu institucija zdravstvene zaštite i svih zdravstvenih radnika je da građani izbegavaju okupljanja kako sistem ne bi doveli u opasnost. Zato smo sa mojim saradnicima zaključili da je trenutno najbolje rešenje da se koncert Aca Pejovića, zakazak za 13. januar i doček pravoslavne Nove godine, odloži za neki naredni period, neki datum oko 8. marta, odnosno kada epidemiološka situacija bude povoljnija i pogodonija – istakao je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca i komandat Štaba.

On je ponovo pozvao građane da iskoriste mogućnost da se vakcinišu kako bi što pre došli do kolektivnog imuniteta i kraja epidemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti