NA POTEZU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju Jelene Karleuše i Duška Tošića

N. B.

10. 01. 2022. u 17:43

NAKON što je Tužilaštvu dostavljen izveštaj policije u vezi Jelene Karleuše i Tuška Tošića, Tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko Centra za socijalni rad.

НА ПОТЕЗУ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД: Огласило се Тужилаштво о случају Јелене Карлеуше и Душка Тошића

Foto N. Parušić/I. Marinković

Time se nastavlja istraga o slučaju nasilja u porodici, koje se dogodilo 7. januara. Naime, Jelena Karleuša je na Božić prijavila supruga, fudbalera Duška Tošića, da bio nasilan prema njoj.

U njihovu kuću došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Zatim je Prvi osnovni sud produžio je za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom. Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Tim povodom se i Duško Tošić oglasio na svom Instagramu.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Tošić.

BONUS VIDEO - JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)