"KARLEUŠA NE IZLAZI IZ KUĆE" Komšije pevačice tvrde: Duško duže vreme ne živi u vili

Novosti online

09. 01. 2022. u 16:10

PEVAČICA Jelena Karleuša je na Božić, prijavila svog supruga Duška Tošića da ju je tukao.

КАРЛЕУША НЕ ИЗЛАЗИ ИЗ КУЋЕ Комшије певачице тврде: Душко дуже време не живи у вили

Foto: printskrin instagram/JK

Na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice.

Naime, njihove komšije tvrde da Tošić navodno odavno ne živi u porodičnom domu i jedna komšinica je, kako tvrdi videla Duška pre drame koja se dogodila.

- Živim ulicu ispod Jelenine kuće. Prolazim tuda više puta dnevno, šetam psa. Tako je bilo i za Božić, baš u trenutku kad sam se našla na uglu moje i njene ulice, na kapiju je ušao Duško. Pretpostavljam da je došao da ih obiđe jer su mnogi u kraju primetili da on odavno nije tu u kući. Dođe svojim automobilom, bude sat-dva, pa ode. Od tog dana je nisam videla, čula sam da ne izlazi iz kuće i da je tetka Danijela non-stop s njom - rekla je komšinica za Kurir.

Prvi osnovni sud je, inače, produžio za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom, rečeno je Tanjugu u sudu.

Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Tužilaštvo je juče predložilo produzenje ove mere, a sudija za prethodni postupak je usvojio taj predlog.

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)