"TREBA DA NAS JE SVE SRAMOTA": Slavna glumica se hrani u narodnoj kuhinji, Knežević pobesneo i poslao jaku poruku (FOTO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 20:00

NAKON informacija da se poznata srpska glumica Vesna Pećanac hrani u narodnoj kuhinji, oglasio se i lider DNP-a Milan Knežević, koji je tražio hitnu reakciju vlasti.

ТРЕБА ДА НАС ЈЕ СВЕ СРАМОТА: Славна глумица се храни у народној кухињи, Кнежевић побеснео и послао јаку поруку (ФОТО)

Foto: Jutjub/Demokratska Narodna Partija/Mila Aleckovic Nikolic

- Treba da nas je sramota sve u Crnoj Gori zbog odnosa prema glumici Vesni Pećanac. U ovim blagim danima najbolje pokazujemo koliko smo nedostojni velikog Živka Nikolića. Očekujem da Vlada po hitnom postupku dodijeli državljanstvo Vesni Pećanac kako bi joj institucionalno pomogli - napisao je Knežević na tviteru.

Vesna Pećanac je za kratko vreme izgubila muža, poznatog reditelja Živka Nikolića, i roditelje, a u javnost su danas isplivale fotografije poznate glumice koje su rastužile i uzbunile javnost.

Čuvena glumica danas mora da se hrani u prostorijama dobrotvorne organizacije Versko dobrotvorno starateljstvo.

Vesna Pećanac glumila je u antologijskim filmovima njenog pokojnog supruga, "Lepota poroka", "Čudo neviđeno", "U ime naroda", "Smrt gospodina Goluže", gledali smo je i u serijama drugih autora ("Pozorište u kući", "Filip na konju", "Povratak otpisanih"), ali će se većina prvo setiti njene vesele, krupnooke Jeke u legendarnom ostvarenju "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo".

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, ali porodične tragedije udaljile su je od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju. Glumica nije krila da se u njen život uselila velika tuga i da je pala u duboku depresiju.

BONUS VIDEO: MIRA FURLAN OTIŠLA U LEGENDU - Volela je Srbina, oterana iz Zagreba i evo šta je za nju bio dom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)