SLAVLJE U PORODICI MIODRAGA RADONJIĆA: Glumac krstio sina u Hramu Svetog Save, kumovala Nina Janković (FOTO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 17:58

GLUMAC Miodrag Radonjić i njegova devojka Milica Mikić krstili su danas sina u Hramu Svetog Save u Beogradu.

СЛАВЉЕ У ПОРОДИЦИ МИОДРАГА РАДОЊИЋА: Глумац крстио сина у Храму Светог Саве, кумовала Нина Јанковић (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub/ Red TV

Ponosni roditelji nedavno su u užem krugu nasledniku proslavili i prvi rođendan, a sada imaju ponovo razlog za slavlje. Jednogodišnjeg Savu krstio je porodični prijatelj dramskog umetnika i jerej Dejan Mandić iz Kopra. Sava je na krštenju dobio ime Tijadin, po čukun dedi. Omiljeni Baća iz serijala "Južni vetar" je u božićnom itnervjuu govorio o svadbi.

- Pravimo veliko veselje kad prođe korona - poručio je glumac.

Foto: Printskrin Instagram

 

Kuma malom Savi je bila Nina Janković, kojoj je Radonjić bio svedok na venčanju s Matijom Dičićem 2014. godine.

Glumac pamti da su se zbližili jer su letovali godinama na Adi Bojani, ali sada izbegavaju ovo mesto. Odluka o kumstvu je i prvi put pala lako.

- Nemam najbolje drugarice. Naravno da se šalim. Okumila sam se i s nekoliko prijateljica iz detinjstva. Međutim, Mićko i Ivan Mihailović su bili tu za mene kad je bilo najteže tokom fakulteta. Upala sam u neki problem - ispričala je Nina za medije svojevremeno.

BONUS VIDEO:KATARINA RADIVOJEVIĆ U STUDIJU NOVOSTI: Kako je izgledalo snimanje za novogodišnji trobroj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)