"SVAĐALI SMO SE, ŠOKIRAN SAM": Duško Tošić dao izjavu, iznenađen Karleušinom prijavom

Novosti online

07. 01. 2022. u 17:53

BIVŠI fudbaler Duško Tošić potvrdio je u policiji da je došlo do svađe između njega i supruge Jelene Karleuše, ali je rekao da nikakvog nasilja nije bilo.

СВАЂАЛИ СМО СЕ, ШОКИРАН САМ: Душко Тошић дао изјаву, изненађен Карлеушином пријавом

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo- navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

Podsetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu.

Njen suprug, saslušan je u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.

 BONUS VIDEO: KARLEUŠA I VESIĆ IZNENADILI BEOGRAĐANE: Prošetali se Skadarlijom, pa ušli u stari autobus

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije