KARLEUŠA OBJAVILA FOTOGRAFIJU PRE PORODIČNE DRAME: Pevačica posetila majčin grob (FOTO)

Novosti onlajn

07. 01. 2022. u 15:26

JELENA Karleuša, supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića, prijavila je policiji porodično nasilje, a neposredno pre nego što je usledela porodična drama bila je aktivna na društvenoj mreži Instagram.

КАРЛЕУША ОБЈАВИЛА ФОТОГРАФИЈУ ПРЕ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ: Певачица посетила мајчин гроб (ФОТО)

Foto: Printscreen/TV Prva

Naime, samo dva sata pre nego što će pevačica da prijavi supruga za nasilje, objavila je na Instagram storiju fotografiju groba majke Divne Karleuše.

Foto: Printscreen/TV Prva

Jelena je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila pre tri godine posle teške bolesti. Pevačici uvek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, i podelila je fotografiju Divninog groba, koji je uvek prekriven svežim cvećem.

Kako se nezvanično saznaje, pevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu. Dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

KARLEUŠA I VESIĆ IZNENADILI BEOGRAĐANE: Prošetali se Skadarlijom, pa ušli u stari autobus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)