HRABRO JE DA SE BACIMO NA POD KAD ZABOLI: Merimina ćerka stihovima posvećenim majci rasplakala sve (FOTO)

Novosti onlajn

30. 12. 2021. u 17:02

ĆERKA Merime Njegomir, pevačke legende koja je preminula nakon borbe s teškom bolešću, nakon 40 dana od smrti majke objavila je emotivan tekst.

ХРАБРО ЈЕ ДА СЕ БАЦИМО НА ПОД КАД ЗАБОЛИ: Меримина ћерка стиховима посвећеним мајци расплакала све (ФОТО)

Foto Arhiva "Novosti"

Jelena Njegomir na svom Instagramu je objavila fotografiju ruke sa tetovažom "mama", a tekst koji je napisala, rasplakao je mnoge.

Tekst prenosimo u celosti:

- Na dan mog rođenja 22. decembra '83.godine bio je najkraći dan u godini. Možda baš zato pokušavam u svakoj tami da nađem trag sunca.

- Od mojih 38 godina dobar komad života obojila mi je želja da zavolim život. Na kraju sam uspela.

- Ali taj život mi je zadao takve šamare da sam se od siline zavrtela u stilu piruete.

- Dok se još uvek rotiram uspevam da svetlošću obasjam odgovore sve do jedne tačke. A od te jedne ništa mi nije jasno.

- Nikada me lažne utehe nisu zanimale. Samo istina. Sada nosim kao teg jedno veliko "ZAŠTO". Ono je pitanje svih pitanja, a odgovor nekada izostane. I to je tako. Nekada baš jer nam taj odgovor nedostaje, zadrži se tuga. Ali tužniji je svet u kom se takva pitanja ne postavljaju. Kao i onaj u kom smo učeni da biti bezosećajan znači biti jak. A da su tuga i nemoć za slabiće. Stvarna jačina živi u dozvoli da osetimo sve što do nas dođe. Hrabro je da se bacimo na pod kad zaboli. Jer znamo da će udarac o dno da zaboli. A takvu bol izdržati je isto kao preživeti bojno polje.

- Izlazak iz sveta koji je pun iskrivljenih istina je u tajni da sve što misliš - pomisli suprotno. Oni koji su bili uz mene u najtežim trenucima ikada, zapečatili su svoja mesta u prvim redovima mog života. I zaslužili da budu tu i u radosti. A biće je - napisala je Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!