IZBAČENA IZ SVIH SCENA: Folk zvezda Ceca Ražnatović bila je, pre četvrt veka, fatalna Koštana u filmu "Nečista krv"

V. N.

27. 12. 2021. u 14:56

ČINI se da je publika zavolela seriju "Nečista krv", ali oni malo stariji pamte da je istoimeni film još 1996. snimio režiser Slobodan Stojčić, sa Ljubom Tadićem, Radetom Šerbedžijom i Majom Stojanović u glavnim ulogama.

ИЗБАЧЕНА ИЗ СВИХ СЦЕНА: Фолк звезда Цеца Ражнатовић била је, пре четврт века, фатална Коштана у филму Нечиста крв

Foto: Printskrin Youtube/ Hepi tv

Jedna od sporednih uloga u ostvarenju za koje su muziku komponovali čuveni klavijaturista Laza Ristovski i gitarista Vlatko Stefanovski, lepa pevačica i igračica Koštana, koja gazda Mitketu peva "Zajdi, zajdi", pripala je tada mladoj folk pevačici u usponu Svetlani Veličković.

Najavljena kao senzacija, Ceca u konačnoj verziji filma, snimanog tri godine, nije završila ni u jednom kadru. "Nečista krv" je neslavno propao na blagajnama i kod kritike, a estradna čaršija je u to vreme brujala da je razlog za izbacivanje Cecinih scena iz filma bio njen tadašnji dečko, a zatim i suprug Željko Ražnatović Arkan.

 - Moja uloga je bila isključivo muzička, nemam dijaloge - pojasnila je kasnije Ceca. - Kada sam se dogovorila da se pojavim u filmu, bila sam maloletna, imala sam 17 godina, pa je ugovor umesto mene potpisao moj otac Slobodan. Meni je bila čast da se nađem pored najvećih imena naše kinematografije.

Gluma je, inače, bila Cecina velika ljubav i kaže da bi rado prihvatila lepu ulogu u nekom domaćem filmu.

BONUS VIDEO:

Promocija novog "albuma iz karantina" Bajage i instruktora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!